Màs Barbara

Wij kochten dit huis vanwege de unieke locatie, het uitzicht op zee, de privacy en het authentieke van het Spaanse land.

 

Uniek om aan een kant het zeezicht en aan de andere kant de bergen te hebben. Heerlijk om een olijfboomgaard te hebben en sinaasappels direct te kunnen plukken (de oogsttijd voor olijven is vanaf 1 november en de sinaasappels en mandarijnen zijn eind december pluk klaar!).

 

Na een grootscheepse verbouwing van het huis in 2007, het aanleggen van het zwembad 6x14 meter hebben we er ook voor gekozen om een stuk van de olijvenboomgaard in een ruim gazon te veranderen, zodat de olijven- en fruit boomgaard afgescheiden is, door zeer mooie beplanting.

 

Het unieke van de olijfbomen is bewaard gebleven en de luxe van een mooi huis heeft daardoor nog meer gestalte gekregen.

 

300m2 terrassen zowel overdekt als niet overdekt, maakte voor ons en inmiddels vele anderen Màs Barbara een zeer luxueuze plek om vaak te zijn.

 

Zeer vriendelijke Spaanse bevolking om ons heen. Zelf verblijven wij in het appartement op het perceel, anders zijn we altijd vlak in de buurt. Het authentieke Spaanse dorpje Botarell is op loopafstand, waar bakkers en supermarkt aanwezig zijn. Kortom het is voor ons altijd een heerlijk verblijf.

 

Daar willen we u graag van laten meegenieten!

Zie hier voor: Informatie en video Tarragona


Unieke locatie - uitzicht op zee - veel privacy

Villa Màs Barbara
Villa Màs Barbara

Villa Màs Barbara

Carretera Estacion 8

43772 Botarell

Tarragona, Spanje


Met eigen zwembad
Met eigen zwembad
Prachtige tuin
Prachtige tuin