Fietsen aan de Costa Daurada

Fietsen aan de Costa Daurada wordt in toenemende mate populair. Veel geoefende recreatieve renners komen er naar toe uit alle windstreken. En ook professionele wielerploegen v. met het oog op de Vuelta.  De afwisseling van het landschap, met zee bergen vals plat, vormen een enorme uitdaging. Voeg daarbij de leuke authentieke Spaanse dorpjes en het beeld is compleet.

Vanuit Mas Barbara is het mogelijk prachtige wielertochten te organiseren. Wij doen dat met diverse organisaties o.a. Cycling Costa Daurada. Dit zijn vaak tochten van een week met groepen variërend van 8 personen tot een veelvoud daarvan. Na het ontbijt wordt er 's ochtends vertrokken voor een mooie uitgestippelde tocht en 's avonds keert men moe maar voldaan terug voor het dinner. En natuurlijk een koele duik in het mooi ruime zwembad. Daarna wordt een een dinner bereid, met alle dieetwensen zal natuurlijk rekening worden gehouden.

Overnachting, tegen aantrekkelijke prijzen, gebeurt op basis van half pension (overnachting, ontbijt en dinner). desgewenst worden ook lunchpakketten verzorgd.

Graag ontvangen wij u voor een mooie uitdagende fietstocht!

Villa Màs Barbara

Carretera Estacion 8

43772 Botarell

Tarragona, Spanje


Met eigen zwembad
Met eigen zwembad
Prachtige tuin
Prachtige tuin